zondag 24 maart 2013

Celeb News #2

En daar zijn we weer met het Celec News het wekelijkse artiekel over sterren van binnen en buitenland. Met deze week onder andere de Kids Choice Awards en moet one direction op een dieet? lees snel veder voor de laatste nieuwtjes.

Kids kiezen voor Katy Perry en One Direction. 

Kinderen zijn dol op Katy Perry, zo bleek zaterdagavond tijdens de Kids' Choice Awards. De zangeres ging er vandoor met de prijs voor favoriete vrouwelijke zangeres.
Mannen van Big Time Rush feliciteren Katy Perry. © getty.
En het gevoel is wederzijds. 'Ik ben dol op kinderen', zei Perry toen ze haar award in ontvangst nam. 'Ik vind dit de tofste prijs die er is.'

Er waren onder andere ook awards voor One Direction (favoriete band en favoriete lied), Justin Bieber (favoriete zanger), Kristen Stewart (favoriete actrice en favoriete vrouwelijke actieheld), Johnny Depp (favoriete acteur) en Selena Gomez (favoriete tv-actrice).

De 26e editie van de Kids' Choice Awards werd gepresenteerd door Josh Duhamel, die zijn zwangere vrouw Fergie ook had meegenomen naar het evenement. Selena Gomez en Katy Perry werden nog betrapt terwijl ze aan de buik van Fergie voelden.

Fans bestormen huis van de familie Payne
De ouders van One Direction-lid Liam Payne kregen afgelopen de week de schrik van hun leven toen er in hun tuin zo'n 100 fans van de jongensgroep op zoek waren naar een gratis concertkaartje. 'Fans verstopte zich bij ons huis om stiekem op zoek te gaan naar de kaartjes', aldus de vader Payne.
De Engelse radiozender Free Radio verlootte namelijk twee kaartjes. Deze lagen verstopt op een geheime plek en door hints die werden gegeven op de zender moesten de fans raden waar de tickets lagen. Volgens een groot deel van de fans wezen deze aanwijzingen op de tuin van Liam Payne zijn ouders.

De vader van Liam was verbaasd over alle fans in zijn tuin en hij is blij dat de competitie inmiddels is afgelopen, zo schrijft E! News. "We hadden dagenlang mensen rond het huis hangen. Ik ben blij dat iemand het nu gewonnen heeft." De radiozender heeft zijn excuses aangeboden aan de ouders van Payne.

One direction op dieet
Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik en Harry Styles. © getty.
One Direction is op een gezonder dieet gezet. Het management van de boyband raakte bezorgd over de eetgewoonten van Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Harry Styles en dus moest er een topkok aan te pas komen om de jongens hun dagelijkse dosis groenten te geven.
Topchef Sarah Nicholas is ingehuurd voor de taak. De kok zal meereizen met de jongens tijdens hun aankomende concertreeks. "Sarah werkte ook al eens voor de jongens tijdens hun vorige tournee. Ze probeert hun favoriete eten te maken, maar dan wel op een gezonde manier", vertelt een bron tegen de Mirror.

''Met het drukke schema van 1D en hun hectische leven is het belangrijk dat de jongens goed eten en op zichzelf gaan letten'', vervolgt de insider. "Sarah zal ze vooral veel groente en fruit geven."

Doutzen Kroes verliest zaak van nieuwe Revu
© ap.
Doutzen Kroes heeft geen gelijk gekregen van de Raad voor de Journalistiek in haar kritiek op de Nieuwe Revu, meldt de raad online. Het blad plaatste een foto van het Nederlandse topmodel op de cover met de tekst Wie wordt de nieuwe Doutzen?.
Het topmodel sleepte het blad vervolgens voor de de Raad van de Journalistiek, omdat Doutzen zelf in het bijbehorende stuk niet wordt genoemd. Het artikel betrof een castingdag van het modellenbureau Elite. De Friezin vindt dat haar afbeelding ten onrechte gebruikt is. Bovendien zint het haar niet dat er negatief wordt geschreven over het modellenwerk.

De Raad voor de Journalistiek heeft de klacht van Doutzen ongegrond verklaard. Kroes is volgens de raad op dit moment hét gezicht van Nederlandse topmodellen en daarmee een symbool voor de in het artikel beschreven jonge vrouwen.

Dit was het dan weer we hopen dat jullie het leuk vonden 
XOXO Khadija en Verena

Geen opmerkingen: