donderdag 18 april 2013

celeb news #3

jep week 3 alweer van celeb news. Aangezien ik weer dat het een best goed lopend artikel is dus hey we blijven het lekker doen zo. met deze keer: Bruno Mars, Jaap de Witte, Kim feenstra en nog veel meer


Moordenaar ex Kim Feenstra vervroegd vrij

 Kim Feenstra is verontwaardigd over de vervroegde vrijlating van de man die haar voormalige vriend doodstak. Ze twittert woensdag: 'Je steekt iemand dood en je komt na 4 jaar weer vrij! Ondertussen heb je je chick zwanger gemaakt en kan je van je kind genieten. Terwijl zijn dochters nooit meer van hem kunnen genieten! Grappig. Hoe krom kan de wereld zijn! God must have a plan. RIP Joshua.'
De man is 8 april vrijgelaten. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie. Hij heeft tweederde van zijn straf uitgezeten en via een standaardprocedure heeft hij zijn vrijheid weer teruggekregen. De nabestaanden zijn daar 26 maart over geïnformeerd. Vermoedelijk was Kim dus al langer op de hoogte van de vrijlating.

Kim Feenstra trouwde in 2010 met dj Michael Mendoza, die ze in 2009 leerde kennen. Zij was eerder van plan om te gaan trouwen met haar soulmate Joshua.

jaap de Witte emotioneel bij afscheid 3JS


© anp.
Jaap de Witte heeft dinsdagavond afscheid genomen van de Volendamse band 3JS. In de Goudse Schouwburg gaf de gitarist zijn instrument door aan zijn zoon Jan de Witte.
© anp.
Na de theathertour 'Bronnen', in ruim dertig steden, vond het slotakkoord van Jaap plaats in Gouda. Het afscheid betekende voor hem een emotioneel moment, blijkt uit videomateriaal.

Jaap werd door een neurologisch probleem gedwongen te stoppen met spelen. Achter de schermen blijft de gitarist nog wel betrokken bij het creatieve proces rond de 3JS.

Tijdens het optreden in Gouda stond Jaap samen met zijn zoon Jan op het podium. Hij heeft de plek van zijn vader nu definitief overgenomen.

Bruno Mars plant vuurwerk en circusacts op huwelijk

Bruno Mars © ap.
Het 'Locked Out of Heaven' hitwonder Bruno Mars, die samen is met model Jessica Caban, wil geen traditionele huwelijksceremonie mocht hij met haar gaan trouwen. In plaats daarvan wil hij een bombastisch huwelijk met vuurwerk en circusacts.
De Amerikaanse zanger en producer Bruno Mars vertelde aan de krant 'Daily Star': 'Ik wil vuurspuwen, turnen, jongleren en fietsen met een eenwieler op mijn huwelijk. Dat alles zal gebeuren op een heuvel.' De 27-jarige zanger heeft ook al een verrassing in petto voor zijn bruid.

Hij heeft namelijk al een liedje gekozen om af te spelen als ze naar het altaar lopen. De 'Marry you'-zanger wil het klassieke rocknummer 'Eye of the Tiger' van Survivor laten afspelen, een nummer bekend uit de film 'Rocky' met Sylvester Stallone.

Bruno Mars is niet de enige ster die voor een wild nummer kiest op de huwelijksdag. 'Sex and the City'-actrice Sarah Jessica Parker droeg een ongewone zwarte bruidsjurk toen ze in 1997 het ja-woord gaf aan acteur Matthew Broderick.

De actrice gaf onlangs toe dat die kledingkeuze fout was en als de actrice ooit haar huwelijksbelofte zou vernieuwen, dan zou ze 'volledig in het wit gaan. Ik wil een prachtige witte bruidsjurk dragen, die ik op mijn huwelijksdag had moeten dragen.'

Niet alle sprookjeshuwelijken lopen goed af. Popster Britney Spears en zanger Kevin Federline hadden op hun geheime huwelijk in 2004 hun bruidsmeisjes en bruidsjonkers in prachtige jurken en maatpakken gestoken. Het huwelijk liep echter niet veel later op de klippen

De Nederlandse fans zijn weer boos op Justin Bieber

Justin Bieber kan deze week niets goed doen bij de Nederlandse fans. Het Canadese tieneridool wekte het afgelopen weekend veel woede door ruim een uur te laat bij zijn optreden in het Gelredome te zijn. Bovendien leidde een tekst die hij in het Anne Frank Huis schreef in het gastenboek wereldwijd tot veel boze reactie. Hij stelde dat Anne, als ze nog geleefd had, zeker een 'belieber' oftewel een fan van hem was geweest.
Ondanks alle commotie heeft de populaire zanger op Twitter niets gemeld over zijn optreden en zijn verblijf in Nederland. En ook dit stuit zijn trouwe schare fans tegen de borst. Dinsdagmiddag startten zij het spontane initiatief om de tiener middels een 'trending topic'-actie uit te lokken op Twitter toch iets te melden over zijn bezoek aan Nederland. De hashtag #JustinDidYouLikeHolland stond dinsdagmiddag urenlang in de 'trending topics' op Twitter, de meest besproken onderwerpen.

De actie had tegen zes uur overigens nog geen succes gehad. De laatste Tweet van Bieber plaatste hij maandagavond. Deze ging over de terroristische aanslagen in Boston: '#PrayforBoston'.

One direction wil echt heel graag een pauze
De leden van One Direction lassen mogelijk een fikse pauze in wanneer ze hun huidige, hectische schema hebben afgewerkt. De succesvolle Brits-Ierse boyband heeft de laatste twee jaar vrijwel onafgebroken gewerkt en zou snakken naar wat vrije tijd. Dat meldt de Daily Star.
Naast de huidige wereldtournee, waarin de jongens in totaal 118 concerten moeten afwerken, komt komende augustus ook hun 3D-film This Is Us uit. Ook zou het management van Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Liam Payne en Niall Horan de jongens willen pushen om voor het einde van het jaar nog een derde studioalbum uit te brengen.

Batterijen opladen
Een insider verklaart in de Daily Star dat het vijftal dat niet ziet zitten. 'De jongens werken ongelooflijk hard en hebben absoluut wat vrije tijd nodig om de batterijen weer op te laden. Ze willen vier maanden vrijaf nemen aan het eind van het jaar, maar het management hoopt dat ze er voor die tijd nog een album kunnen uit persen.'

Hoogtepunt
Volgens de bron zouden de jongens de pauze willen gebruiken om zelf nummers te schrijven voor het album, maar zouden de platenbazen geen tijd willen verliezen nu de populariteit van de band op zijn hoogtepunt is. 'De bonzen weten dat je je fans tegenwoordig zo kwijt bent wanneer er te veel tijd zit tussen de release van twee albums', aldus de bron.

Xox Verena

Geen opmerkingen: